Vatten

Vi utför alla typer av installationer som omfattas av vatten från blandar byte till installation av nya ledningar för att förse ditt hus med vatten.

Vi hjälper er med beräkning av dimensioner och flöden så att installationen blir korrekt.

Många glömmer ibland bort hur viktigt det är för oss idag att ha tillgång till vatten men blir snabbt påminda den dagen vi inte har det.

Kanske är det så att det är dags att se över ditt boende innan den dagen kommer där något går sönder och möjligheten med att ha vatten på det sätt som vi förväntar oss försvinner.

En vanlig detalj som många glömmer är ventilerna vid vattenmätaren, dessa är oftast slitna och kan skapa tråkiga skador om de är placerade på fel ställe.

Vi kan även installera Vattensäkring på inkommande VA samt i utrymmen där det är svårt att upptäcka eventuella läckage.

Vissa Försäkringsbolag sänker din premie om du installerat en vattenfels brytare, som mäter och kontrollerar ditt VA system kontinuerligt för att upptäcka smygläckor eller tryckförändringar.

Vi rekommenderar varmt en sådan installation för att säkra upp ditt hus mot vattenskador ring eller mejla gärna för mer information.

Vi är anslutna till Säker Vatten och är väldigt måna om att installationer görs på ett sådant sätt att dessa regler kan följas.

För att göra en Säker vatten installation krävs planering, erfarenhet samt kunskap och dessa punkter har vi med åren utvecklat och anpassat för att kunna utföra en så säker installation som möjligt. 

Ibland är dock olyckan framme eller något blev inte riktigt som det var tänkt, vi kan då oftast på kort varsel rycka ut för att hjälpa till.

Vi har som målsättning att du inte ska stå utan vatten längre tid än vad som behövs, är det så att problemet inte går att lösa direkt så gör vi en tillfällig lösning, det ger dig som kund och oss som montörer utrymme för att ta fram den bästa permanenta lösningen.

För mer information gällande hur en ''Säkervatten installation'' går till eller vilka krav som ställs kan man läsa på Säkervattens hemsida eller kanske bara ringa ett samtal till oss så kanske vi kan hjälpa till.

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig antingen genom formuläret nedan, ring eller skicka e-post så hör vi av oss.