Värme

För att ditt värmesystem skall fungera efter dina önskemål, oavsett om du trivs med svalare inomhus klimat eller vill att det skall vara lite varmare.

Kanske har du radiatorer som inte fungerar tillfredsställande och behöver en översyn eller service, då kan vi hjälpa till.

Ibland kan det vara så att det behövs kompletteras med värmekälla, då vi idag bor i fler delar av våran bostad som inte var tänkt från början, vi hjälper dig då att titta på ditt effektbehov samt den bästa lösningen för ditt hem.

Golvvärme är idag väldigt vanligt och många gånger en problemkälla om det inte är utfört och finjusterat korrekt. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för en eventuellt ny golvvärme installation eller ser över din befintliga så att den fungerar bättre och mer energieffektivt.

Vi hjälper er att från grunden projektera er golvvärme hela vägen till drift och injustering.

Många gånger glömmer vi bort att vi behöver serva eller se över värmesystemet och räknar med att det bara skall snurra på som det alltid har gjort, men ett värmesystem kan vara väldigt känsligt och förändringar i system som t.ex en extra radiator kan påverka mycket vilket kan leda till att injusteringar behövs göras.

Värmesystem blir med tiden mindre effektiva PGA. de avlagringar som skapas, det som många gånger kallas för svartvatten.

Det svarta i vattnet är egentligen metall avlagringar från radiatorer och andra komponenter som är monterad i system, här kan vi bistå med att göra en rengöring av hela ditt system med hjälp av ett system som heter ''Fernox'' vilket skapar ett effektivare och jämnare system.

Hör av er så kan vi titta vad just ni behöver för att skapa ett mer energieffektivt hem.

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig antingen genom formuläret nedan, ring eller skicka e-post så hör vi av oss.