Sanitet

Rensning av avloppet är kanske det som är vanligast att våra kunder vill få hjälp med, men ibland kan det faktiskt vara så att man känner att det är dags att uppdatera avloppssystem som i dagens bostäder utsätts för ganska mycket och med tiden PGA. slitage går sönder.

Med hjälp av våra utvalda underentreprenörer kan vi göra rensningar till stora föreningar eller varför inte en fodring av avlopp som inte går att komma åt att byta utan att riva halva huset. 

Om något av detta är vad ni letar efter så går det alltid att ringa oss för att få mer information vad som skulle behövas och Carl Lager VVS Installationer AB blir din mellan hand för att hitta den bästa lösningen.

Filmning av avlopp är ett bra sätt för att se problem innan beslut för åtgärd görs.

På kort tid kan man snabbt få en bild av hur avloppet ser ut eller eventuellt hitta problem som uppstått.

Vi kan även erbjuda lokalisering av avlopp som ligger i platta eller nedgrävda i marken som inte syns innan ett beslut om åtgärd görs. Detta kan vara en bra lösning för att verkligen se var eventuella problem ligger.

Tillsammans med våran duktiga gräventreprenör kan vi snabbt och smidigt hjälpa till med att byta inkommande vatten samt avlopp.

Ibland kan det vara de små detaljerna man funderar på eller kanske rent av bara hört om, varför inte installera en avfallskvarn i ditt kök t.ex, hos de kunder vi har installerat är bara glada miner mindre slask i sopen och en härligare miljö under diskbänken.

Glöm dock inte att kolla om du får installera avfallskvarn i din kommun då det inte är godkänt på alla platser.

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig antingen genom formuläret nedan, ring eller skicka e-post så hör vi av oss.