Rörmokare Huddinge - Din vvs montör i söderort

Carl Lager VVS rörmokare i Huddinge. Kontakta oss på nummer: 08-51977868 eller info@carllagervvs.se så hjälper våra rörmokare i Huddinge er. Vi utför service, installationer och reparationer inom VVS. Vi hjälper er med bland annat värmepumpar, vitvaror, byta blandare, toalett och radiatorer.
Vi är auktoriserade VVS-installatörer via branschorganisationen säker vatten. De säkerställer att alla medlemmar är utbildade och professionella. Med över 20 års erfarenhet hjälper vi privatpersoner, företag och fastighetsägare i hela söderort.

Vad kostar det att anlita en rörmokare i Huddinge?

Vi har en serviceavgift på 1900 kr innan rotavdraget. I priset ingår 2 timmar samt restid. Därefter kostar det 690 kr per timme.

Måste man anlita en rörmokare?

När det gäller vatten samt avlopp så skall fackman med behörighet alltid användas.
För att försäkringar skall gälla bör arbeten vara fackmannamässigt utförda.
Självklart kan man utföra vissa typer av arbeten själv och vi kan så klart ge lite tips och råd.
Men att anlita en certifierad rörmokare är oftast det  bästa alternativet både tidsmässigt och prismässigt.

Vitvaruservice Huddinge

Carl Lager VVS utför vitvaruservice i Huddinge. Vi hjälper dig med installation och service av:
Tvättmaskin
Diskmaskin
Kyl med integrerat vatten

Vad kostar det att installera tvättmaskin och diskmaskin?

Att installera tvättmaskin eller diskmaskin täcks vanligtvis av vår servicekostnad. Vi har en serviceavgift på 1900 kr innan rotavdraget. I priset ingår 2 timmar samt restid. Därefter kostar det 690 kr per timme.
Kontakta oss på nummer: 08-51977868 eller info@carllagervvs.se så hjälper våra rörmokare i huddinge er.

Värmepump & varmvattenberedare service och installation i Huddinge

Carl Lager VVS hjälper dig med din värmepump i Huddinge.Kontakta oss på nummer 08-51977868 eller info@carllagervvs.se för rådgivning och konsultation kring värmepumpar i Huddinge. Vi utför service och installation på luft luft, luft vatten, bergvärme och frånluftsvärmepumpar. Vi erbjuder också service och installation av varmvattenberedare.
Vi hanterar och har erfarenhet av alla stora tillverkare som:
Nibe
Mitsubishi
Panasonic
Bosch
Ivt
Thermia
Daikin
CTC

Vad kostar det att installera en värmepump?

Priset för att installera en värmepump skiljer sig drastiskt åt beroende på vilken typ av pump du väljer. Att installera en luft luft värmepump är den enklaste installationen och ligger på runt 5000 till 8000 kr.
Installationen av en bergvärmepump kan däremot kosta mellan 30 000 och 100 000 beroende på om du är i behov av att borra. Andra faktorer som spelar in är val av pump, klimatzon, storlek på hus och grunden du borrar i.

Vad kostar service av en värmepump?

Vanligtvis täcker vår serviceavgift kostnaden för service av en värmepump. Vi har en serviceavgift på 1900 kr innan rotavdraget. I priset ingår 2 timmar samt restid. Därefter kostar det 690 kr per timme.
Vi rekommenderar att du utför service på din värmepump vartannat år. Det säkerställer att den effektivt värmer upp din bostad och ökar livslängden.
Kontakta oss på nummer: 08-51977868 eller info@carllagervvs.se så hjälper vi er med värmepumpen.

Montering och installation av radiatorer(element) i Huddinge

Carl Lager VVS monterar, byter och installerar radiatorer(element) i Huddinge. Vi rekommenderar att du alltid anlitar en VVS firma när du byter till vattenburna radiatorer. Installationen behöver utföras fackmannamässigt för att täckas av försäkringen.

Vad kostar det att installera nya radiatorer?

Kostnaden för att installera nya radiatorer ligger på mellan 5000 till 8000 kr på per element i samband med konvertering till ett vattenburet värmesystem. För en normalstor villa blir det runt 100 000 till 150 000 kr.
Kontakta oss på nummer: 08-51977868 eller info@carllagervvs.se så hjälper våra rörmokare i Huddinge er.

Golvvärme Huddinge

Carl Lager VVS installerar vattenburen golvvärme i Huddinge. Vi hjälper dig oavsett om det gäller badrummet eller hela huset. Vi erbjuder också golvvärmestyrning för att justera temperaturen i olika rum.
Kontakta oss på nummer: 08-51977868 eller info@carllagervvs.se så hjälper vi er att installera er golvvärme.

Kan man installera golvvärme själv?

Vi rekommenderar alltid att du tar hjälp av en erfaren vvs-installatör. Installationen och kopplingen av vatten ska alltid ske av en auktoriserad vvs-montör. Fördelen är att din försäkring samt eventuella garantier gäller då.

Kontakta oss när du behöver hjälp av en rörmokare i Huddinge

På Carl Lager VVS har vi valt att växa långsamt för att sätta er som kund i fokus. Vi lägger stor vikt på att jobbet utförs på ett professionellt sätt. Vi har över 20 års erfarenhet och kan hjälpa er med allt inom VVS. Kontakta oss på nummer: 08-51977868 eller info@carllagervvs.se så hjälper våra rörmokare i Huddinge er.