Begär offert!

Microcement

Vi är agentur för detta spännande material som vi kallar Topcement (microcement) och tillverkas i Spanien under namnet Topciment.


Vad är då Microcement och vad kan man använda det till?

Egentligen finns det ingenting som det inte går att använda till utan det är bara fantasin som begränsar användningsområdet.

Mikrocement skapar golv, väggar, badrum, kök och möbler med en unik och handgjord ytbeläggning lämplig för både inomhus och utomhusklimat.

Det kan appliceras på olika typer av ytor och det gör det möjligt för oss att renovera alla sorters utrymmen utan att behöva ta bort befintligt material. 

Materialet skapar en slät homogen yta och kan utföras i 42 olika färgnyanser. 

Materialet har unik balans mellan hårdhet och flexibilitet som krävs för att skapa en slitstark yta. 

Topcement består av betong (pulver) och harts (vätska) eller vatten. Fördelar: det är den perfekta dekorativa lösningen att tillämpa över gamla beläggningar som besparar oss det hårda arbetet med att ta bort redan befintligt material. Detta är möjligt tack vare dess höga bindningsstyrka och låga tjocklek. Ytan bygger endast ca 3-4 mm när det är färdigt och kan avslutas med matt, sidenmatt eller högblank finish.

Vill du veta mer gällande denna spännande produkt eller vad den kan användas till hör gärna av dig till oss (klicka här)

Kanske är du intresserad av att bara köpa materialet och lära dig själv hur du ska göra eller har du eget byggföretag och vill erbjuda dina kunder detta mångsidiga material?

Vi hjälper dig gärna!

maila din fråga på info@topcement.se

dont hide